HTML

Állandó oldalak

Köz-Pont

A Köz-Pont egy olyan hely, egy olyan Közösségi Pont ahol a közösséget érintő döntésekben részt venni akarók találkozhatnak, informálódhatnak, alakíthatják a környezetükről születendő döntéseket, de lehet egy olyan hely is, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Friss topikok

Komposztálok, tehát vagyok…

2011.10.21. 12:22 VAttila

2011 október 27-én 18 órától.

Az előadás célja, hogy megismertesse a az érdeklődőkkel a komposztálás lényegét, elméleti ismereteket és gyakorlati tanácsokat ad a kezdéshez, tanácsokat a folytatáshoz, mindezt érthetően, egy nagyobb összefüggéseket is bemutató prezentációval.

Az előadás utáni beszélgetésen mindenki felteheti kérdéseit!

 

Mit is csinálunk, amikor komposztálunk? Megéri ez nekünk, és ha igen, mennyire? Milyen eszközök szükségesek hozzá? Mi komposztálható és mi nem? A diófa levelet is lehet? Mit kezdjek a komposzttal? Ez csak környezetvédelem? A válaszokat megtudhatja az előadásból és az utána következő beszélgetésből! Ha vannak kérdései, hozza magával!

Előadó: ifj.Mizsei László, SZIKE egyesület

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr113319724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása