HTML

Állandó oldalak

Köz-Pont

A Köz-Pont egy olyan hely, egy olyan Közösségi Pont ahol a közösséget érintő döntésekben részt venni akarók találkozhatnak, informálódhatnak, alakíthatják a környezetükről születendő döntéseket, de lehet egy olyan hely is, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Friss topikok

LMP klub Schiffer Andrással

2011.11.22. 21:55 VAttila

 

 

Ezen a csütörtökön újabb országgyűlési képviselő lesz vendégünk az LMP Köz-Pontban megrendezendő LMP Klubon.
2011 november 24-én (csütörtökön) 18:00-tól

 

Dr. Schiffer András
Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője
a párt Országos Választmányának tagja

látogat el hozzánk.

 

 

Az este folyamán alapvetően kötetlen beszélgetést tervezünk, de van néhány kiemelt témánk, melyekről kicsit bővebben értekeznénk. Ilyenek:

  • Milyen hatással lesz Magyarországra a 2012. január 1-ével hatályba lépő új alaptörvény?
  • Milyen hatással lesz Magyarországra az új választási törvény? Milyen mozgástere marad az ellenzéknek, s ezen belül az LMP-nek annak elfogadása esetén?
  • Gazdasági vagy morális válságban vagyunk?
  • Szereptévesztésben az állam? Mi kellene legyen az állam szerepe a társadalomban és ehhez képest mi a helyzet Magyarországon?
  • Igazságosság, fenntarthatóság, részvétel: hogyan válaszolják meg ezek az értékek mai problémák által felvetett kérdéseket, azaz miért pont az LMP politizálása jelentheti a legjobb kivezető utat a jelenlegi gondjainkból?


Kérjük, gyertek el! Mondjátok el véleményeteket, tegyétek fel kérdéseiteket.
Mindenkit szeretettel várunk.

Üdvözlettel:
az LMP 18. kerületi csoportja


Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy attól hogy az esten esetleg nem tudtok részt enni, kérdéseiteket, véleményeteket osszátok meg velünk ezen az e-mail címen (lmp18ker@gmail.com), s mi továbbítjuk azt vendégünk, esetünkben Dr. Schiffer András felé.

Az elmúlt hetek LMP Klubestjeinke videói megtekinthetők a kerületi csoport hivatalos vimeo-csatornáján:http://vimeo.com/lmp18ker

Szólj hozzá!

Címkék: andrás schiffer lmp 18.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr203404566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása