HTML

Állandó oldalak

Köz-Pont

A Köz-Pont egy olyan hely, egy olyan Közösségi Pont ahol a közösséget érintő döntésekben részt venni akarók találkozhatnak, informálódhatnak, alakíthatják a környezetükről születendő döntéseket, de lehet egy olyan hely is, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Friss topikok

Február 7-én duplázunk

2012.02.05. 18:30 Petrovai

Február 7-én kettős programmal várunk mindenkit a Köz-Pontba.


országértékelő 2.jpgEzen a napon Orbán Viktor a szokásos módon "országértékel" - mi pedig egy merőben szokatlan módon reflektálunk erre az eseményre: csatlakozunk az Új Ellenállás által életre hívott "Az ország értékel" c. eseménysorozathoz.

Ez az alternatív "országértékelés" arra kíván lehetőséget biztosítani, hogy az emberek, a kormányzat döntéseit elszenvedő, illetve élvező állampolgárok elmondhassák véleményüket arról, hogyan élték meg, miként értékelik 2011-et. Mindenkinek lehetőséget szeretnénk biztosítani, ezért saját helyszínek is indíthatók, de természetesen lesznek olyanok, akiknek a technikai lehetőségeik nem teszik lehetővé az évértékelésben való önálló részvételt.

A Köz-Pont nekik szeretne segítséget nyújtani: irodánkban 2012. február 7-én 16:00 és 18:00 között rendelkezésünkre áll egy felépített on-line kapcsolat és a szükséges egyéb technika. Itt élőben mondhatjátok el véleményeteket. Amikor nem rajtunk az élő adás sora, lehetőséget biztosítunk videóüzenetek rögzítésére, amelyeket a későbbiekben játszunk be, illetve az eseményről beszámoló szerkesztett összefoglalóban helyezünk el.

zold-energia 180x.jpg18:00-tól a Köz-Pont újabb LMP Klubnak ad otthont.


Vendégünk ezúttal Kánai Gábor meteorológus, akinek "Zöldenergiákról tabuk nélkül" c. előadását hallgathatjuk meg, majd kötetlen beszélgetés formájában ismerkedünk tovább a kérdéskörrel.

Az előadás főbb témái:

-        A zöldenergia meghatározása
-        Fosszilis energiahordozók készlete
-        Általános energetika
-        Biomasszáról bővebben
-        Költségek és téveszmék a zöldenergiában
-        Költségkímélő energetikai megoldások
-        Ha nem közellenség a széndioxid
-        A támogatás útvesztői
napelemek 180x.jpgKánai Gábor meteorológus 1998-ban végzett az ELTE TTK-n meteorológusként. Első munkahelye az akkori LRI volt Ferihegyen. Tíz éve az ICI Interaktív Zrt-ben dolgozik többek között mint meteorológus, de ennél szélesebb a munkaköre. Előrejelzések készítése mellett részt vett több EU-s környezettel, környezetvédelemmel foglalkozó pályázatban. A XVIII. kerület egyik közös EU-s projektében főként ő fejlesztette ki egy automatikus és manuális elemeket egyaránt tartalmazó meteorológiai riasztási rendszert.

Mindkét keddi programunkra várunk szeretettel minden érdeklődőt! 

Szólj hozzá!

Címkék: klub országértékelő "Új Ellenállás"

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr14068193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása