HTML

Állandó oldalak

Köz-Pont

A Köz-Pont egy olyan hely, egy olyan Közösségi Pont ahol a közösséget érintő döntésekben részt venni akarók találkozhatnak, informálódhatnak, alakíthatják a környezetükről születendő döntéseket, de lehet egy olyan hely is, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Friss topikok

LMP Klub Szél Bernadettel, új országgyűlési képviselőnkkel

2012.02.14. 21:19 Petrovai

szel-bernadett-2 - 300 széles.jpg2012. február 16-án, 18:30-kor
ismét LMP Klub a Köz-Pontban
(Üllői út 489.)

Vendégünk Szél Bernadett, az LMP új országgyűlési képviselője, aki február 13-án esküdött fel (még!) a Magyar Köztársaságra, így képviselőként elsőként területi szervezetünknél vendégeskedik.

  • Honnan érkezett a Parlamentbe, mivel foglalkozott, mielőtt politikus lett?
  • Milyen érzés a Parlamentben elmondani az eskü szövegét, amikor LMP-s képviselőtársai már "rutinos" képviselőként a parlamenti padsorok közül figyeltik?
  • Hogyan sikerül a beilleszkedés, a törvényhozási tempó felvétele?
  • Mik a céljai, elképzelései a parlamenti munka kapcsán? Mi lesz a szakterülete? Van-e kiemelt téma vagy választói csoport, akikkel kiemelten foglalkozna az elkövetkező évek során?

Ilyen, és ehhez hasonló "személyre szabott" kérdéseket teszünk fel a képviselőasszonynak az LMP szokásos csütörtök esti klubján.

Jöjjenek el, ismerjék meg, kérdezzék képviselőjüket, mondják el ötleteiket, javaslataikat kéréseiket!

Minenkit szeretettel vár:    az LMP 18. kerületi csoportja

Szólj hozzá!

Címkék: klub országgyűlési képviselő "Szél Bernadett"

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr804105723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása