HTML

Állandó oldalak

Köz-Pont

A Köz-Pont egy olyan hely, egy olyan Közösségi Pont ahol a közösséget érintő döntésekben részt venni akarók találkozhatnak, informálódhatnak, alakíthatják a környezetükről születendő döntéseket, de lehet egy olyan hely is, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Friss topikok

Népszavazás 2012 - Indul a kampány, csatlakozz!

2012.03.04. 01:08 Petrovai

Barátaink!

2012. március 3-án 14 óra 50 perckor a Lehet Más a Politika Kongresszusa sorsfordító jelentőségű döntést hozott.
 
A népszavazási kampányt és az aláírásgyűjtést elindítjuk. Összegyűjtöttük bátorságunkat, és felvesszük a harcot a hazugság, az igazságtalanság és a kiábrándultság rendszere ellen. A feladat nehéz, a Te segítségedre is szükség van! Egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy 4 kérdésre 200.000 aláírást összegyűjtsünk.
 
Elsőként csatlakozz a kampány Facebook oldalához, a bátor emberek közösségéhez, és terjeszd a facebook.com/nepszavazas2012 oldal linkjét! Hívd meg ismerőseidet, tegyél vállalást, töltsd le a gyűjtőíveket, jelentkezz gyűjtőhelynek, vagy aktivistának, illetve adományozz, hogy még több emberhez elvihessük a kampány üzenetét!
 
 
A tét nem csak az, hogy a megfogalmazott 5 kérdésben vissza tudjuk-e szerezni jogainkat. Célunk, hogy a milliókat kiszolgáltatottságba taszító politikával szemben fellépjünk. Csak jogaiban megerősített és jól képzett munkaerőre lehet hazánk fellendülését építeni. Kézen fogjuk állampolgár társainkat, hogy együtt jussunk ki a kiszolgáltatottságból. Ez a népszavazás nem pártokról szól, nem az LMP-ről szól, hanem Magyarország jövőjéről. Számítunk mindazokra, akik változtatni akarnak! 
 
Talpra Magyar!

Add tovább!
 
Üdvözlettel,
 
Vágó Gábor,
kampányfőnök
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koz-pont.blog.hu/api/trackback/id/tr914287337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása